Obiadek na później

Drogie mamy, gdy gotujecie malcom to nadwyżkę pasteryzujecie, jak?? Jaki macie sposób, aby jedzenie się nie zepsuło?
pytanie zadane 28 czerwca 2016 w Inne przez użytkownika Fumi (41,694)

5 odpowiedzi

+1 głos
staram się gotować najwyżej na dwa dni więc chowam do lodówki i odgrzewam
odpowiedź 28 czerwca 2016 przez użytkownika fikumiku (139,918)
+1 głos
Do lodówki chowam.
odpowiedź 28 czerwca 2016 przez użytkownika Małgosia (26,226)
+1 głos
czasem wkladam do sloika i do lodowki. ale staram sie gotowac codziennie
odpowiedź 28 czerwca 2016 przez użytkownika Wojciech2016 (180)
0 głosów
Najlepiej włożyć do małych słoiczków po przecierze pomidorowym, bądź musztardzie i zagotować. Wystarczy 7 minut od zagotowania, a jak wystygnie to schować w chłodne miejsce
odpowiedź 1 lipca 2016 przez użytkownika miszcz-1952 (2,850)
0 głosów
my najwyżej gotujemy na dwa dni i do lodówki to wszystko
odpowiedź 2 lipca 2016 przez użytkownika mistrzyni4145 (52,291)
Witaj!
Pierwsze kroki stawia Twoje maleństwo ale i Ty jako rodzic? Nie jesteś sam! Tutaj możesz zadawać pytania rodzicom i ekspertom oraz dzielić się wiedzą z innymi. Co więcej - za aktywność otrzymasz fantastyczne nagrody, upominki dla Ciebie i Twojego dziecka!

13,148 pytań

119,781 odpowiedzi

...